Selecteer een pagina

Consequente
Leadopvolging

Opvolgen blijft een issue

Eigenlijk is het genereren van leads niet zo moeilijk. Zelfs relevante leads bij interessante bedrijven is niet heel erg ingewikkeld. Het aantal en de beslis-bereidheid is soms wel minder dan je hoopt.

De echte uitdaging zit hem in werkelijke nurturing van de leads die nog niet optimaal zijn. Maar het is en blijft ook lastig om na goede kwalificatie, een optimale opvolging van de Sales Qualified Leads te realiseren. Gaat dat goed bij jouw bedrijf? Waarschijnlijk niet helemaal. Uit eigen onderzoek blijkt dat 72% van de leads niet optimaal opgevolg wordt. Is er nog één andere investering waar je zoveel geld en tijd in steekt, waar je zo slordig omgaat met het resultaat?

Neem contact met mij op

5 B2B leadopvolging tips

 

Wij kunnen je helpen bij het binnenhalen van elke nieuwe kans, elke nieuwe klant. Wij kunnen leads voor je kwalificeren, nurturing voor je automatiseren, verkopers trainen, verkopers begeleiden en helpen bij het vergroten van je scoringskans.

De kunst zit hem dus in het consequent uitvoeren van die leadopvolging. Het helpt om dan te automatiseren wat je kunt automatiseren. Daarnaast is het uitbesteden van onderdelen ook een uitkomst in jouw situatie. Misschien niet uitbesteden aan ons, maar wel bespreken met ons wat jouw situatie nu is en hoe je dat slim aanpakt.

Contactinformatie

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk
Tel 085 0282 003 
E-mail info@sweetspotcustomers.nl

 

Neem contact op

© 2017 Sweetspot Customers - powered by TachYons Nederland LLP - contact