Selecteer een pagina

Acquisitie is lastiger geworden

Bedrijven gaan minder snel om tafel met leveranciers. Ze oriënteren zich zelfstandig. Ze browsen op het internet en stellen vragen in hun netwerk en aan andere gebruikers.

Jij komt pas op het laatste moment aan bod. Hoe kom jij er (zonder heel veel moeite) eerder tussen? Account Based Marketing (een variant van inbound marketing) helpt je om dit probleem te tackelen. LeadMaestro is de manier om vorm en inhoud te geven aan Account Based Marketing.

Hoe helpt LeadMaestro?

Als je weet welke klanten en prospects in een oriëntatiefase zitten, kun je precies op het goede moment contact met hen opnemen. Zo zorg jij dat je eerder in het koopproces invloed hebt, ben je jouw concurrenten voor en verveelvoudigt jouw kans op een order.

Klinkt allemaal fantastisch maar wat doet het nou?

LeadMaestro zorgt voor gedetailleerde ‘tracking’ van alle bezoekers op je website en van alle lezers van je e-mailcampagnes en nieuwsbrieven. Met uitgebreide of juist eenvoudige campagnes worden prospects en klanten automatisch voorzien van informatie via e-mails, landingpagina’s, websitepagina’s, pop-ups, social media en zelfs SMS-jes. Dit is de echte Lead nurturing, maar dat is nog niet alles.

Wat is er dan werkelijk anders?
Bezoekers ontwikkelen zich automatisch tot prospects en leads, maar blijven vaak anoniem. Wij identificeren website bezoekers, zelfs als zij geen formulier invullen. Bovendien kwalificeren wij de leads met de criteria die voor jou belangrijk zijn. Zo weten wij zeker dat iedere lead die bij een verkoper komt, voldoet aan de afgesproken eisen.

Last but not least begeleiden wij jouw verkopers bij het opvolgen van elke lead. Zo zorgen we niet alleen voor leads, maar ook voor kwalificatie en voor opvolging. Gegarandeerd.

Wat zijn mijn zekerheden?

Investeren is niet erg, als je maar weet wat je daarvoor krijgt.
Wij garanderen daarom:

  • Minstens 2x zoveel leads met dezelfde marketinginspanning
  • Kwalificatie van de leads voordat ze naar de verkopers toegaan
  • Begeleiding van de verkopers bij het opvolgen van de leads
  • 24/7 inzicht in de voortgang van marketingresultaten

Als jij aan de slag wilt met inboundmarketing of juist de volgende stap wilt zetten op dat gebied, dan verdient LeadMaestro je volle aandacht.

Wil jij weten hoe wij dat voor jou regelen?

Neem contact met mij op

Contactinformatie

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk
Tel 085 0282 003 
E-mail info@sweetspotcustomers.nl

 

Neem contact op

Sweetspot Customers is powered by TachYons Nederland LLP © 2017